CGI-tekniikalla tehdään taikoja – näin Terminator Genisys -elokuvassa luotiin kasari-Arska

Entertainment Media ei ollut mukana Terminator Genisys -elokuvan tuotannossa, mutta CGI-tekniikka on hyvin tutta myös meidän töissämme.

Arnold Schwarzenegger on päässyt jo eläkeikään, eikä todellakaan näytä samalta kuin vuonna 1984. Uunituoreessa Terminator Genisys -elokuvassa hänelle luotiin kuitenkin digitaalinen kasariversio itsestään, jonka lopputulos hämmästyttää jopa 4K-kokoisessa 3D-kuvassa.

terminator-making-arnold-02

Kasari-Arskan vartalona toimii 27-vuotias kehonrakentaja Bret Azar, jonka vartalomalli muistuttaa hyvin paljon Schwarzeneggerin kroppaa, joka Arskalla oli 1980-luvulla. Azarin kasvot korvattiin kokonaan digitaalisesti, skannamaalla satoja kuvia Schwarzeneggerin nuoruusvuosilta. Näistä tehtiin 3D-pohja, jota animoitiin Azarin kasvonliikkeiden mukaan.

Prosessi oli hyvin vaativa, aikaavievä ja kallis, mutta lopputulos on päräyttävä.