Yritystietoa

Mikä on Entertainment Media?

Entertainment Media Enterprise (EME) on raisiolainen mediayhtiö, joka on sekä viihdemediakustantaja, että sisällöntuottaja muille medioille ja esimerkiksi mainostoimistoille.

EME tuottaa omien medioidensa lisäksi sisältöä muun muassa Iltalehdelle ja Nettiauto.com'lle sekä Nettimoto.com'lle.

 

MISSIO

Entertainment Median viihdeuutismediat toimivat luotettavan tiedonvälityksen ja omien viiteryhmiensä hyvinvoinnin ja tiedonjanon puolesta. Entertainment Median digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut sekä markkinapaikat kokoavat yhteen tuotteiden ja palveluiden ostajia ja myyjiä.

 

ELÄMYSTEN TUOTTAJA

Viihdemedialaisten tehtävä on löytää jatkuvasti uusia tapoja tuottaa ja pakata tietoa monenlaisiin asiakastarpeisiin. Kuluttajat ja yritykset kokevat Entertainment Median jalostaman informaation ja sen käyttökokemuksen tilastotietojen mukaan kiinnostavaksi ja hyödylliseksi, myös elämykselliseksi. EME pyrkii olemaan innostava valopillku harmaassa arjessa, sekä faktuaalista informaatiota tarjoava tiedottaja viihdejulkaisujen saralla.

 

DIGITAALINEN STRATEGIA

Mediankulutus ja asiointi siirtyvät kiihtyvällä vauhdilla digitaalisiin kanaviin. Siksi Entertainment Media panostaa voimakkaasti digitaalisten palveluiden kasvattamiseen ja kehittämiseen, perinteisen printtimedian sijaan. Tuotamme kuitenkin sisältöä verkon lisäksi myös printtiin, televisioon ja radioon.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *