Entertainment Media, City Digital, Klikki Mainosverkko ja A-lehdet yhteistyöhön

Entertainment Media Oy ja City-lehden, Klikki Mainosverkon ja A-lehtien uusi markkinointiyhtiö Improve Media ovat lyöneet hynttyynsä yhteen.

Jatkossa xtv.fi-verkkosivuston mainosmyynneistä vastaa joukko myynnin huippuammattilaisia.

Improve Media on suomalainen mainosverkosto ja digimainonnan asiantuntija, jonka kautta mainostajat tavoittavat n. 3 miljoonaa suomalaista. Valmiiden vertikaalien avulla mainostaja voi kohdentaa mainontaa tarkasti aihepiiristä kiinnostuneille ihmisille.

Improve Media on vuonna 2014 perustettu suomalainen mainosverkosto ja digimainonnan asiantuntija. Verkosto koostuu A-lehtien medioista, City Digitalin medioista ja aiemmin Klikki Networkina tunnetusta verkostosta, jonka City Digital osti keväällä 2014. Improve Media on 100 % suomalaisten omistama yritys ja sen omistavat City Digital ja A-lehdet.