Hinnastot ja palvelut

TEKSTIMUOTOINEN SISÄLLÖNTUOTANTO

Entertainment Media Enterprisen sisällöntuotantopalvelu tuottaa sisältöä asiakkaan tarpeeseen. Tekstimuotoinen sisältö voi olla esimerkiksi uutisartikkeli, tiedote tai yrityksen sivuille tarkoitettu sisältö. Asiakkaana voivat olla joko muut mediatalot, rekisteröidyt yhdistykset tai yritysasiakkaat, jotka tarvitsevat sisällöntuotantopalvelua. Asiakas määrittelee aiheen ja merkkimäärän, EME:n kokeneet ja korkeakoulutetut media-alan ammattilaiset hoitavat työn.

 

STILL-KUVAT

EME:n valokuvatuotantopalvelu toimii tilauksesta. Kuvapalvelusta vastaavat valokuvaamisen ammattilaiset, jotka ovat valmiina 24/7. Kuvat myydään joko kertajulkaisuoikeudella tai kokonaan kaikkine oikeuksineen asiakkaalle. Tyypillinen asiakas on sanomalehti tai verkkojulkaisu, joka tarvitsee uutisensa tueksi kuvia. Muita asiakkaita ovat esimerkiksi henkilöasiakkaat tai yritykset, jotka kaipaavat mainoskuvia. Kuvat toimitetaan 7500 x 5000 pxl -koossa, painoresoluutiolla, halutussa tiedostomuodossa.

 

LIIKKUVA KUVA

Liikkuvan kuvan saralla EME on tuottaa sekä kokonaisia paketteja että sen osia. Täysi paketti voi olla esimerkiksi tv-uutisten uutisjuttu, sosiaaliseen mediaan tarkoitettu videosisältö tai mainosvideo. Täyden paketin kohdalla asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan miettiä aihe ja hioa näkökulma yhdessä EME:n kokeneiden ammattilaisten kanssa. Valmis paketti ilmestyy asiakkaalle sovitussa aikataulussa toimitettuna, kuvattuna, leikattuna ja lopulliseen muotoon konvertoituna, mahdollisia animaatio-osuuksia sivuuttamatta.

 

ANIMAATIO

Animaatio on tehokas ja näyttävä tapa ilmaista asioita, joita muuten olisi mahdotonta kuvittaa. Esimerkiksi graafit, tilastot ja tulevaisuuteen liittyvät havainteet voidaan kuvittaa animaation tavoin, jolloin katsojalle voidaan kertoa  konkreettisemmin käsittelyssä olevasta aiheesta. Animaatiotuotanto on aikaavievää, mutta ei lainkaan niin kallista kuin vielä 10 vuotta sitten. Animaatioita voidaan toteuttaa sekä kaksiulotteisina että kolmiulotteisina tuotantoina.

 

SUUNNITTELU

Haaveissa toimivat ja helppokäyttöiset nettisivut? Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa blogimuotoisia sivustoja, jotka kulkevat sisältö edellä. Erinomainen lisäarvo sinulle, joka haluat sitouttaa verkkokauppasi asiakkaan!

 

Ota yhteyttä, niin räätälöimme yhdessä tarpeeseesi ja budjettiisi sopivan paketin. Hyvän lopputuloksen ei tarvitse maksaa maltaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *